BIKE & ACCESSORIES DALARNA AB

Bike & Accessories Dalarna AB grundades 2020 men idén att starta en webbshop med kvalitativ utrustning till MC-världen föddes långt tidigare. 2019 kom vi i kontakt med det engelska märket Spada som är etablerade på marknaden i flera andra länder men som nu även vill etablera sig i Sverige. En chans vi bara inte fick missa - så idag är vi stolta återförsäljare av det engelska märket Spada som har kläder och andra tillbehör som du kan behöva på din motorcykeltur. 
Vår ambition är att erbjuda riktigt bra kvalitet till riktigt bra priser. Då vi köper direkt av vår grossist i England utan mellanhänder har vi möjlighet att kunna göra just det. Vi är även återförsäljare för BoOve AB, en grossist som tillhandahåller smörjmedel, reservdelar & tillbehör. Har vi inte det du letar efter hemma så besök www.boove.se så beställer vi åt dig! Och sist men inte minst säljer vi även Velodrom solglasögon som nu också finns med bifokala glas (läsruta).
 
Vi erbjuder även 3 st motorcyklar BMW F800GS inkl packväskor, toppbox och värmehandtag för uthyrning! Se vår webbshop för mer info. Vi har även några motorcyklar till salu.

Till nästa säsong är vår förhoppning att vi även ska kunna ha en större yta för försäljning av MC, serviceverkstad, försäljning av reservdelar och dyl samt ett fik.

Varmt välkommen till vår webbshop eller till vår butik på Centralvägen 30 i Falun.
 Obs hund finns i butiken!

Följ gärna vår resa på sociala medier där du även kan ta del av kampanjer & nyheter i butik!

BESÖK VÅR BUTIK

ÖPPETTIDER :

Öppettider från 1 oktober
        Tisdag - Fredag 12 - 18 
       Lördag - Söndag 12 - 15

Övrig tid ring eller mejla för överenskommelse

Tel: 023-328 70
Centralvägen 30, Hosjö Falun