Om oss

Bike & Accessories Dalarna AB grundades 2020 men idén att starta en webbshop med kvalitativ utrustning till MC-världen föddes långt tidigare. 2019 kom vi i kontakt med det engelska märket Spada som är etablerade på marknaden i flera andra länder men som nu även vill etablera sig i Sverige. En chans vi bara inte fick missa - så idag är vi Nordens enda återförsäljare av det engelska märket Spada som har kläder och andra tillbehör som du kan behöva på din motorcykeltur. 

VÅRA SAMARBETSPARTNERS&GROSSISTER
Vår ambition är att erbjuda riktigt bra kvalitet till riktigt bra priser. Då vi köper direkt av vår grossist i England utan mellanhänder har vi möjlighet att kunna erbjuda dig just det. Vi är också återförsäljare för BoOve AB, en grossist som tillhandahåller smörjmedel, reservdelar & tillbehör. Har vi inte det du letar efter hemma så besök www.boove.se så beställer vi åt dig! Vår Grosst Däckstället i Loo ser till att förse oss med däck för MC, ATV och mopeder.
Vi säljer även Velodrom solglasögon som nu också finns med fantastiska bifokala glas (läsruta). Vi är också återförsäljare för Racebikebitz som b la säljer SAMCO (Slangkit mm)  och via HPS Bike säljer vi bland annat fälgar, bromsdetaljer mm. Även dessa två grossister finns i UK.

MOTORCYKLAR TILL SALU
Vi säljer nya och begagnade motorcyklar och har ett nära samarbete med Italia Bike Center/Ducaticenter i Arboga. Vi byter in alla mc-märken i mån av skick och efterfrågan. .

SERVICE

Nu har vi börjat med service och diagnos för de flesta MC märken! Mejla support@bikedalarna.se för önskad service, kontaktuppgifter till dig samt uppgifter om fordonet.

Varmt välkommen till vår webbshop eller till vår butik på Centralvägen 30 i Falun. Obs hund finns i butiken!

Följ gärna vår resa på sociala medier där du även kan ta del av kampanjer & nyheter i butik!